El Jurat dels Premis Nacionals Millors Olis d’Oliva Verge de Catalunya en la categoria de tast es reunirà demà divendres, a les instal·lacions del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya, a Reus, per seleccionar els olis que seran premiats en la segona edició d’aquest certamen que se celebrarà en el marc de la Nit de l’Oli, que tindrà lloc a les Borges Blanques, el proper dissabte, 13 de desembre, a partir les 19 h.
Els mitjans de comunicació podran veure demà la feina que fa el jurat per determinar quins són els millors olis, a les 11h. Prèviament, els membres del Panell de Catalunya han fet una preselecció i avui en la fase final s’han incorporat tastadors de reconegut prestigi internacional, provinents de Grècia, Italià, Jaén i Còrdova.
Així, demà, la cap de l’esmentat Panell de Tast, Àngels Calvo, explicarà com s’ha fet aquesta selecció dels millors d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya (OOVE), i el director del Panell, Xavier Vicens, atendrà les consultes relatives a temes d’organització dels premis. També hi seran presents els tastadors del Panell.
A banda del Jurat de Tast, també hi ha el jurat de packaging, que es va reunir ahir, i el jurat de maridatge que es reuneix el proper dia 9, a les instal·lacions de la Fundació Alicia, que seleccionaran les millors presentacions i les millors combinacions culinàries dels olis que s’han presentat als premis.
Es prega confirmeu l’assistència a premsa.agricultura@gencat.cat.
PREMIS NACIONALS MILLORS OLIS D’OLIVA VERGE EXTRA DE CATALUNYA
Reunió del Jurat de Tast Internacional
Data i hora: Divendres, 5 de desembre, a les 11 h.
Lloc: Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya (Estació Enològica).
Passeig Sunyer 4-6, 1er 1a.
Reus




