Els guardons són atorgats per l'Acadèmia Catalana de Gastronomia
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del secretari general del DAR, Xavier Castellà, presidirà el proper dimecres, 25 de març, el sopar de lliurament dels Premis Anuals de Gastronomia, que organitza l’Acadèmia Catalana de Gastronomia.
Un any més, l’Acadèmia Catalana de Gastronomia ha atorgat els Premis Anuals de Gastronomia, enguany corresponents a l’any 2008, a aquells cuiners, restaurants, professionals o col·lectius i institucions relacionades amb el món de la gastronomia catalana que al llarg de l’any han destacat en cadascuna de les categories premiades.
En l’edició d’aquest any, rebran el guardó el restaurant Els Casals, com a restaurant de l’any; Rafael Peña, del restaurant Gresca, com a cuiner jove; la Càtedra Sent Sovi, per la seva tasca de divulgació del món de la gastronomia; els germans Capdevila, de Cadaico, com a professionals de l’any; i J.M Boix i Loles Vidal, de Torre del Remei, rebran el premi especial de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia.
Els mitjans de comunicació interessats en assistir al sopar de lliurament de premis, hauran de fer les seves reserves, abans del dilluns, 23 de març al migdia, al telèfon 93 368 73 98 (Teresa Garaizabal) o bé a l’adreça: acg@academiacatalanadegastronomia.cat
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ | |
ACTE: | Premis Anuals de Gastronomia |
DIA: | Dimecres, 25 de març de 2009 |
HORA: | 20:30 hores |
LLOC: | Hotel Majèstic Passeig de Gràcia, 68 Barcelona |
19 de març de 2009
20:30.
Hotel Majèstic (Passeig de Gràcia, 68), Barcelona (El Barcelonès)El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà el sopar de lliurament dels Premis Anuals de Gastronomia.