El Departament d'Acció Social presenta la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats al Maresme

query_builder   31 març 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament d'Acció Social presenta la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats al Maresme

El Departament promourà la creació de 281 noves places públiques a la comarca
El director dels serveis territorials de Barcelona del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Josep Gonzalez-Cambray, presentarà el proper dimecres la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats al Maresme. L’acte tindrà lloc al Consell Comarcal del Maresme.
 
La programació territorial té com a objectiu establir les prioritats del Departament i fixar la cobertura que ha d’assolir l’oferta de recursos de la xarxa pública de serveis socials especialitzats en l’horitzó de l’any 2012. Al Maresme, Acció Social i Ciutadania promourà la creació de 281 noves places per a la gent gran, persones amb discapacitats i persones amb malaltia mental. També s’impulsaran més d’un centenar de places per atendre persones amb problemes de drogodependència.

11:00|.Consell Comarcal del Maresme (pl. Miquel Biada, 1)|Mataró (El Maresme)

El director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Josep Gonzalez-Cambray, presentarà la programació territorial dels serveis socials especialitzats al Maresme fins al 2012 .