La Secretaria per a la Unió Europea presentarà el seu Informe semestral de la presidència txeca de la UE

query_builder   14 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La Secretaria per a la Unió Europea presentarà el seu Informe semestral de la presidència txeca de la UE

La presentació, que tindrà lloc el proper 15 d'abril al Palau de la Generalitat, comptarà amb la presència de Marek Mora, secretari d'Estat txec d'Afers Europeus
El proper dimecres 15 d’abril, a les 19h, es presentarà l’Informe semestral de la presidència txeca del Consell de la Unió Europea 2009, elaborat per la Secretaria per a la Unió Europea. L’acte estarà presidit per Anna Terrón, secretària per a la Unió Europea (UE), i comptarà amb la intervenció de Marek Mora, actual secretari d’Estat d’Afers Europeus de la República Txeca.
 
En el decurs de l’acte, Mora pronunciarà la conferència “La presidència txeca de la Unió Europea 2009, cinc anys després de l’ampliació”, que se centrarà en analitzar les prioritats de la presidència txeca del Consell, així com els reptes que planteja aquesta responsabilitat per a la República Txeca, un dels deu estats que es van incorporar a la Unió Europea a partir de l’1 de maig de 2004.
 
Marek Mora, abans d’ocupar el seu càrrec actual, va ser assessor del Ministeri d’Indústria i Empresa del Govern de la República Txeca i va treballar com a economista a la Direcció General d’Economia i Finances de la Comissió Europea.
 
L’Informe semestral de la presidència txeca 2009 és la darrera edició dels informes semestrals que la Secretaria per a la Unió Europea elabora sobre les presidències de torn del Consell de la UE. Aquesta publicació ofereix una anàlisi aprofundida de la presidència en curs, incloent els diferents àmbits de debat i la seva implicació per a Catalunya. L’edició dels informes semestrals es va iniciar amb la presidència de Finlàndia, del juliol al desembre de 1999.
 
Es prega confirmar l’assistència a confirmacions.sue.presidencia@gencat.cat o al telèfon 93 551 59 59.
 
En acabar l’acte de presentació, hi haurà atenció als mitjans.

19:00|.Palau de la Generalitat (pl. de Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

La secretària per a la Unió Europea (UE) i delegada del Govern davant la UE, Anna Terrón, presidirà la presentació de l’Informe semestral de la presidència txeca del Consell de la UE. El secretari d’Estat d’Afers Europeus del Govern de la República Txeca, Marek Mora, pronunciarà la conferència “La presidència txeca de la Unió Europea 2009, cinc anys després de l’ampliació”.