La presidenta de l'Institut Català de les Dones presenta el Pla de polítiques de dones d'Alcanar

query_builder   16 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La presidenta de l'Institut Català de les Dones presenta el Pla de polítiques de dones d'Alcanar

L'any passat, l'ICD va donar suport a la creació i desenvolupament de 40 projectes de plans de polítiques de dones a les Terres de l'Ebre
La presidenta de l'Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, i l’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, presenten demà a Alcanar el Pla de polítiques de dones del municipi.
 
L’ICD, del Departament d’Acció Social i Ciutadania, assessora i ofereix suport econòmic als ens locals que creen i desenvolupen plans d’aquestes característiques per a millorar la situació de les dones del seu municipi. A les Terres de l’Ebre, l’ICD va subvencionar l’any passat amb 157.135 € la creació i desenvolupament de 40 projectes de plans locals de polítiques de dones, tant d’àmbit comarcal com municipal.
 
Posteriorment, a les 18.30 hores, Marta Selva presidirà a Tortosa l’Assemblea territorial de dones a les Terres de l’Ebre. Aquest organisme forma part del Consell Nacional de Dones de Catalunya (CNDC) i facilita la diversificació i la participació de les dones a nivell territorial. El Consell és un organisme consultiu vinculat a l’ICD amb 332 entitats representades. Els grups de treball del CNDC aprofundeixen en temes relacionats amb les polítiques de dones: realitzen dictàmens i propostes d'actuació en aquest àmbit, així com l’avaluació de l’acompliment dels plans de les polítiques de dones a Catalunya.

16:00|.Serveis agraris (av. Catalunya, 64)|Alcanar (El Montsià)

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, presentarà el Pla de polítiques municipals de dones.