Cubel presideix la inauguració d'una exposició itinerant sobre producció ecològica a les escoles

query_builder   23 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Cubel presideix la inauguració d'una exposició itinerant sobre producció ecològica a les escoles

L'exposició es complementa amb dos jocs i un llibre de receptes
La directora general d’Agricultura i Ramaderia del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Rosa Cubel, acompanyada del coordinador dels Serveis Territorials del DAR a Girona, Josep Guix, del director dels Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient i Habitatge a Girona, Emili Santos, i de l’adjunta al director dels Serveis Territorials del Departament d’Educació a Girona, Marta Carlos, presidirà, el proper divendres, la inauguració d’una exposició itinerant sobre producció ecològica, a l’Escola Montserrat de Sarrià de Ter. Així, a les 12:30 hores, Cubel acompanyarà els escolars del centre en una visita guiada a la mostra.
 
Aquesta exposició, titulada “Què són els aliments ecològics?”, pretén ser un material atractiu i didàctic per a totes aquelles escoles que estan treballant la producció agrària ecològica, ja sigui perquè disposen d’un hort escolar ecològic, perquè han introduït aliments ecològics al menú del seu menjador o perquè tenen interès en treballar aquest tema.
 
L’exposició forma part de les 105 accions que conformen el Pla d’Acció per a l’Alimentació i l’Agricultura Ecològiques 2008-2012, aprovat pel Govern català el passat mes de novembre de 2008.
 
La directora general mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació a partir de les 13:15 hores.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració d’una exposició itinerant sobre producció ecològica
DIA:
Divendres, 24 d’abril de 2009
HORA:
12:30 hores
LLOC:
CEIP Montserrat
Afores, s/n
Sarrià de Ter
 
 
22 d’abril de 2009
 

12:30|.CEIP Montserrat (c. Afores, s/n)|Sarrià de Ter (El Gironès)

La directora general d'Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, inaugurarà una exposició itinerant sobre producció ecològica a les escoles.