La consellera de Treball, Mar Serna, inaugurarà la II Fira del Motor i XVII Fira d'Entitats de Martorell

query_builder   24 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, inaugurarà la II Fira del Motor i XVII Fira d'Entitats de Martorell

A les 12.15 hores, a l'estand de l'Ajuntament a la Fira, la consellera de Treball, Mar Serna, i l'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, atendran als mitjans de comunicació
Demà, DISSABTE 25 d’ABRIL, a les 12.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, i l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, inauguraran la II Fira del Motor i XVII Fira d’Entitats de Martorell (Recinte firal de Ca n’Oliveras- Av. Joaquim Barnola i Bassols, s/n). Després del tall de la cinta inaugural, al voltant de les 12.15 hores, la consellera i l’alcalde es dirigiran a l’estand de l’Ajuntament on atendran als mitjans de comunicació. 

El recinte firal Ca n’Oliveras dedica 3.000 metres quadrats a l’exposició de les marques de cotxes i motos que tenen concessionari a Martorell. A més, cal afegir-hi la seixantena d’estands dedicats a les entitats locals, un circuit de proves de vehicles, una zona de taxació de vehicles i una pista d’Scalextric. 

Prèviament, a les 11.15 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà l’Ajuntament de Martorell (Plaça de la Vila, 46) on es reunirà amb l’alcalde de la localitat, Salvador Esteve.

12:00|.Recinte firal de Ca n'Oliveras (av. Joaquim Barnola i Bassols, s/n)|Martorell (El Baix Llobregat)

La consellera de Treball, Mar Serna, inaugurarà la II Fira del Motor i XVII Fira d’Entitats de Martorell.