Carles Macian presideix la presentació del llibre 'En Pau fa atletisme'

query_builder   11 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Carles Macian presideix la presentació del llibre 'En Pau fa atletisme'

L'atleta Rosa Morató assistirà a l'acte per donar suport a l'obra, que explica l'experiència real d'un noi discapacitat que practica atletisme adaptat
El director del Consell Català de l’Esport, Carles Macian, presidirà demà la presentació del llibre En Pau fa atletisme, escrit per Magalí Malagelada. A través de l’experiència real d’un noi amb cadira de rodes, l’obra pretén animar el jovent que pateix alguna discapacitat a gaudir dels beneficis de la pràctica de l’esport. 
 
L’acompanyaran un representant del Departament d’Acció Social i Ciutadania; l’autora del llibre, Magalí Malagelada: l’il·lustrador de l’obra, Ramon Masferrer, l’editora, Marina Palmés, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Romà Cuyàs; l’atleta Rosa Morató, i el president de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, José Luis Amador.
 
En Pau fa atletisme, editat per Pedra de Toc, és la cinquena publicació de la sèrie ‘Anem a educar, anem a jugar’ i explica de manera didàctica i visual l’experiència d’en Pau, un noi que gràcies a la pràctica de l’atletisme adaptat fa nous amics i amigues, millora el seu estat físic i comprova que l’esport pot ser una activitat accessible a totes les persones. El llibre també explica les categories, dins l’atletisme adaptat, en què pot competir una persona que pateixi alguna discapacitat.
 

12:30|.Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet (c. Buenos Aires, 56-58) |Barcelona (El Barcelonès)

El director del Consell Català de l’Esport, Carles Macian, presidirà la presentació del llibre En Pau fa atletisme, escrit per Magalí Malagelada. A partir de l’experiència real d’un noi amb cadira de rodes, l’obra pretén animar el jovent que pateix alguna discapacitat a gaudir dels beneficis de la pràctica de l’esport.