El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, assistirà el proper dimarts, 2 de novembre, a l’esmorzar de forquilla amb mongeta del ganxet al restaurant Petit Comitè.
En el transcurs de l’esmorzar, es lliurà una mongeta d’argent com a Padrí d’Honor al restaurador Fermí Puig. El xef del restaurant Petit Comitè destaca per apostar en la seva cuina per la utilització de productes de proximitat.
Aquest acte està organitzar pel sindicat agrari ASAJA i el gremi d’Hoteleria del Vallès.
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
|
|
ACTE:
|
Nomenament de Fermí Puig com a Padrí d’Honor de la mongeta del ganxet
|
DIA:
|
Dimarts, 2 de novembre de 2010
|
HORA:
|
10:00 hores
|
LLOC:
|
Restaurant Petit Comitè
Passatge de la Concepció, 13
Barcelona
|
10:00.
Restaurant Petit Comitè (passatge de la Concepció, 13), Barcelona (Barcelonès)El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, assistirà a l'esmorzar de forquilla amb mongeta del ganxet on es nomerarà Fermí Puig com a Padrí d'Honor d'aquesta Denominació d'Origen Protegida.