El Departament de Justícia signa un conveni amb l'Ajuntament de Premià de Mar per impulsar la mediació familiar

query_builder   15 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Justícia signa un conveni amb l'Ajuntament de Premià de Mar per impulsar la mediació familiar

L'acord permetrà la posada en funcionament del Servei d'Informació a la Mediació dins del Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament de Premià de Mar
La directora de Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia, Elena Lauroba i l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, signaran el proper dilluns, 18 de maig, a les 13.00 h, un conveni per a la posada en funcionament del Servei d’Informació a la Mediació Familiar dins del Servei de Mediació Ciutadana de l’Ajuntament.
 
A l’acte de signatura, també hi assistiran la directora del Centre de Mediació Familiar de Catalunya del Departament de Justícia, Anna Vall, i la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Premià de Mar, Mercè Gisbert.
 
En acabar l’acte de signatura, l’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc a l’Antiga fàbrica del Gas, al carrer Joan XXIII, 2-8.

13:00|.Ajuntament de Premià de Mar (pl. de l'Ajuntament, 1) |Premià de Mar (El Maresme)

La directora de Dret i Entitats Jurídiques, Elena Lauroba, i l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, signaran un conveni per a la posada en funcionament del Servei d’Informació a la Mediació Familiar dins del Servei de Mediació Ciutadana de l’Ajuntament.