El president visitarà, dissabte vinent, la Ciutat de la Justícia, coincidint amb l'entrada en funcionament dels primers jutjats de Barcelona

query_builder   30 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president visitarà, dissabte vinent, la Ciutat de la Justícia, coincidint amb l'entrada en funcionament dels primers jutjats de Barcelona

·        El mateix dissabte té lloc una Jornada de portes obertes, organitzada pel Departament de Justícia, per donar a conèixer als ciutadans el nou equipament
 
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà dissabte vinent, 2 de maig, les instal·lacions de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, amb motiu de l’entrada en funcionament , dilluns vinent, dels primers jutjats de Barcelona a aquest complex. La visita del cap de l’Executiu coincidirà amb la celebració d’una jornada de portes obertes, organitzada per donar a conèixer als ciutadans el nou equipament.
 
El cap del Govern català arribarà al recinte a les 11.30 hores. Acompanyat de la consellera de Justícia, Montserrat Tura; de la presidenta del Tribunal Superior de Justícia (TSJC), Maria Eugènia Alegret; de l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu i de l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, el president farà un recorregut per diferents edificis de la Ciutat Judicial. Posteriorment, al vestíbul del complex, hi haurà parlaments de la consellera; de la presidenta del TSJC i del president Montilla, que clourà l’acte.
 
La visita del mandatari català coincidirà amb la jornada de portes obertes organitzada pel Departament de Justícia per apropar als ciutadans les instal·lacions de la Ciutat de la Justícia. L’horari de la jornada serà de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. 
 
El Govern català va aprovar dimarts passat el calendari del trasllat dels jutjats de Barcelona a la nova Ciutat de la Justícia. L’Executiu ha planificat que aquesta operació s’allargui fins al mes d’octubre, donada la complexitat d’aquesta actuació i per tal que els serveis quedin afectats el mínim possible. Així, s’ha dissenyat que el trasllat s’efectuï en 29 operacions logístiques, la primera de la qual es realitza  aquests dies.
 
 
 
Recordatori
 
Tema: Visita del president de la Generalitat a la Ciutat de la Justícia, amb motiu de
            l’entrada en funcionament dels primers jutjats de Barcelona.
Dia:     Dissabte vinent, 2 de maig
Hora: 11.30 hores
Lloc:   Ciutat de la Justícia. Av. de les Corts Catalanes, 111. Barcelona.
 
 

11:30|.Ciutat de la Justícia (Gran Via de les Corts Catalanes, 111)|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà les instal·lacions de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, amb motiu de l’entrada en funcionament , dilluns vinent, dels primers jutjats de Barcelona a aquest complex. La visita del cap de l’Executiu coincidirà amb la celebració d’una jornada de portes obertes, organitzada per donar a conèixer als ciutadans el nou equipament.