La consellera de Treball, Mar Serna, intervindrà a l'obertura del VIIIè Plenari de la Comissió de Treball de la Inspecció de Treball i Seguretat Social

query_builder   21 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, intervindrà a l'obertura del VIIIè Plenari de la Comissió de Treball de la Inspecció de Treball i Seguretat Social

La intervenció tindrà lloc demà, a les 10.00 hores a l'Hotel Ciutat de Tarragona (Pl. Imperial Tarraco, 5)
Demà, DIVENDRES 22 de MAIG, a les 10.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, obrirà el VIIIè Plenari de la Comissió de Treball de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, que se celebra demà a l’Hotel Ciutat de Tarragona (Pl. Imperial Tárraco, 5). La intervenció de la consellera serà oberta als mitjans de comunicació.
 
Els plenaris de la Comissió de Treball de la Inspecció de Treball i Seguretat Social són una reunió semestral que es fa de forma rotatòria sota la presidència d’una Comunitat Autònoma –en aquest cas, de Catalunya-  per tractar tot allò relacionat amb la Inspecció.
 
Als plenaris participen representants de les autoritats laborals de totes les comunitats autònomes i del Ministeri de Treball i Immigració, així com els directors territorials de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.
 
Dijous, 21 de maig de 2009

10:00|.Hotel Ciutat de Tarragona (pl. Imperial Tarraco, 5)|Tarragona (El Tarragonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, intervindrà en l’obertura del VIIIè Plenari de la Comissió de Treball de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.