Les empreses TIC catalanes s'adhereixen al projecte Eines TIC

query_builder   22 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Les empreses TIC catalanes s'adhereixen al projecte Eines TIC

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, signarà un conveni d’adhesió al projecte Eines TIC amb una trentena d’empreses catalanes del sector TIC, el proper dilluns, 25 de maig, a la sala d’actes del Departament de Governació i Administracions Públiques.
 
Eines TIC és un paquet informàtic de programari lliure per a treballadors autònoms i petites empreses, que pretén facilitar l’accés a les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) mitjançant un conjunt d’eines per a la gestió d’aquests negocis.
 
El paquet Eines TIC s’ha desenvolupat en el marc del pla PIMESTIC, el pla d’actuació de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) que pretén promocionar l’ús de les TIC a les pimes catalanes per millorar-ne la competitivitat.
Aquest és el segon conveni que es firma, després del que es va signar el passat mes de març amb la Confederació de Comerç de Catalunya i altres destacades associacions empresarials i gremials del país.

12:00|.Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, signarà un conveni d’adhesió al projecte Eines TIC amb una trentena d’empreses catalanes del sector TIC.