El president visita la residència i centre de dia per persones grans 'Verdaguer' a Cornellà

query_builder   25 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president visita la residència i centre de dia per persones grans 'Verdaguer' a Cornellà

El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà avui a la tarda, 25 de maig, la residència i centre de dia per a persones grans ‘Verdaguer’ de Cornellà de Llobregat. Durant la visita a aquest equipament, que es preveu que finalitzi les obres aquest mateix any, l’acompanyarà l’alcalde de Cornellà, Antoni Balmón.
 
El president arribarà a les instal·lacions a les 17.00 hores i iniciarà un recorregut per tal de comprovar l’estat de les obres de la residència, amb la qual Cornellà disposarà de prop de 600 places residencials per a gent gran. En acabar la visita, el president Montilla pronunciarà unes breus paraules.
 
Amb una superfície de 6.554 metres quadrats, el centre ‘Verdaguer’ aportarà 152 noves places de residencials per a gent gran a la ciutat de Cornellà. A l’edifici, que constarà de quatre plantes per habitacions i dues més per a serveis generals, s’hi establirà la Fundació Privada per a l’atenció de les persones dependents i, per tant, concentrarà els serveis que s’ofereixen a la població. A més, sota la residència s’hi està construint també un aparcament públic amb 399 places.

17:00|.Avinguda Salvador Allende, 45. Cornellà de Llobregat.|Cornellà de Llobregat (El Baix Llobregat)

Visita a la residència i centre de dia Verdaguer.