Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Emili Suñé Ribot

query_builder   25 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Emili Suñé Ribot

L'acte de lliurament se celebrarà demà a la sala de plens de l'ajuntament de Puigcerdà
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Girona, Josep Viñas, lliurarà demà la Medalla Centenària a Emili Suñé Ribot. L’acte tindrà lloc a les 13.00 hores al saló de plens de l’ajuntament de Puigcerdà i comptarà també amb l’assistència del tinent d’alcalde, Joan Guinot, així com de familiars i amics de l’homenatjat.
 
Emili Suñé Ribot va néixer a Martinet el 20 de gener de 1909. Li va tocar fer la “mili” a l’Àfrica i més tard va participar a la guerra civil, però sense haver de tirar mai cap tret. Durant més de 30 anys va treballar en la companyia Alsina Graells, fent el recorregut de Puigcerdà a la Seu d’Urgell. Actualment Emili Suñé, amb bones facultats físiques i mentals, encara fa cada dia la seva passejada i li agrada estar al corrent de l’actualitat política i esportiva, sent un culé declarat.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional hi poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.
 

13:00|.Ajuntament de Puigcerdà (pl. de l'Ajuntament, s/n)|Puigcerdà (La Cerdanya)

El director dels serveis territorials del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Josep Viñas, lliurarà la Medalla centenaria a Emili Suñé, nascut el 20 de gener de 1909.