El Consell General del Poder Judicial visita la Ciutat de la Justícia

query_builder   26 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Consell General del Poder Judicial visita la Ciutat de la Justícia

El president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) Carlos Dívar, el vicepresident del CGPJ, Fernando de Rosa, i cinc vocals de l’òrgan de govern dels jutges visitaran demà dimecres, 27 de maig, a les 12 h, la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet, acompanyats per la consellera de Justícia, Montserrat Tura, i la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Maria Eugènia Alegret, entre altres autoritats.
 
Els mitjans de comunicació que ho desitgin podran prendre imatges del recorregut. En acabar, tindrà lloc una declaració institucional.

12:00|.Ciutat de la Justícia (Gran Via de les Corts Catalanes, 111)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, acompanyarà el president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) Carlos Dívar; el vicepresident del CGPJ, Fernando de Rosa, i cinc vocals de l’òrgan de govern dels jutges, en la seva visita a la Ciutat de la Justícia. Els mitjans de comunicació que ho desitgin podran prendre imatges del recorregut. En acabar, tindrà lloc una declaració institucional.