El conseller Saura presenta nous vehicles especialitzats del cos de Bombers de la Generalitat

query_builder   27 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura presenta nous vehicles especialitzats del cos de Bombers de la Generalitat

Demà dijous, 28 de maig, a les 12.00 hores, a la seu del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presentarà demà dijous, a les 12.00 hores, els 8 nous vehicles que el Departament ha adquirit per dotar de major especialització el cos de Bombers de la Generalitat.
 
L’acte comptarà amb la presència del secretari general d’Interior i Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada; la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau; el subdirector general operatiu dels Bombers de la Generalitat, Antoni Rifà i el subdirector general tècnic, Josep Maria Juncosa, entre altres autoritats.
 
En acabar la presentació, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.
 
 

12:00|.Departament d'Interior (c. Diputació, 355)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presentarà els 8 nous vehicles que el Departament ha adquirit per dotar de major especialització el cos de Bombers de la Generalitat. L’acte comptarà amb la presència del secretari general d’Interior i Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada; la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau; el subdirector general operatiu dels Bombers de la Generalitat, Antoni Rifà i el subdirector general tècnic, Josep Maria Juncosa, entre altres autoritats. En acabar la presentació, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.