El Secretari per a la Immigració presenta a Mataró sis nous projectes per a l'acollida i integració de persones immigrades

query_builder   28 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Secretari per a la Immigració presenta a Mataró sis nous projectes per a l'acollida i integració de persones immigrades

El projecte és fruit d'un conveni entre l'ajuntament de Mataró i el Departament d'Acció Social i Ciutadania
El secretari per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, visitarà demà Mataró per presentar diversos projectes d'acollida i integració de persones immigrades. El secretari serà rebut per l'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i, posteriorment, visitarà els Serveis de Nova Ciutadania de l'ajuntament.
 
A continuació, acompanyat pel regidor de Presidència i Participació, Carlos Fernández, Amorós oferirà una roda de premsa a les 10.45 hores per presentar els programes d'acollida i integració que subvenciona la Secretaria per a la Immigració. Més tard, se celebrarà una reunió en què el Secretari presentarà el Pacte Nacional per a la Immigració. Per últim coneixerà el projecte 'Aprèn i treballa', una experiència d'aprenentatge amb l'objectiu de garantir la inserció laboral dels joves.
 

10:45|.Centre Cívic Pla d'en Boet (c. Juan Sebastián Elcano, 6)|Mataró (El Maresme)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, presentarà à Mataró nous projectes d'acollida i integració per a persones immigrades.