El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, presidirà el proper dimarts, 9 de novembre, la presentació del llibre Els embotits de Catalunya, a l’Edifici el Sucre de Vic.
Aquest llibre ha estat editat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), amb la col·laboració de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters (FCCX) i la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC).
El món dels embotits correspon a una de les manifestacions més importants del patrimoni gastronòmic català. Aquesta publicació ha de ser una eina de difusió de la seva qualitat i diversitat. Per aquest motiu, s’hi pot trobar una breu descripció dels trets característics i procediments d’elaboració dels principals tipus d’embotits i botifarres tradicionals. També s’inclouen recomanacions i consells pràctics relatius al tall i a la conservació, entre altres aspectes.
Aquesta publicació complementa els anteriors llibres editats pel DAR sobre Els olis d’oliva de Catalunya i Els formatges de Catalunya.
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
|
|
ACTE:
|
Presentació del llibre Els embotits de Catalunya
|
DIA:
|
Dimarts, 9 de novembre de 2010
|
HORA:
|
18:00 hores
|
LLOC:
|
Edifici el Sucre
c/Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5
Vic
|
18:00.
Edifici el Sucre (c. Historiador Ramon d'Abadal, 3), Vic (Osona)El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, presidirà la presentació del llibre Els embotits de Catalunya.