La consellera Capdevila presideix el lliurament dels premis GIMM que reconeixen la tasca per a la integració de persones amb discapacitat física

query_builder   29 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Capdevila presideix el lliurament dels premis GIMM que reconeixen la tasca per a la integració de persones amb discapacitat física

L'acte està organitzat per la Fundació GIMM de Matarò que celebra el desè aniversari
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà aquest diumenge el lliurament dels Xè premis GIMM. Aquests premis reconeixen la tasca de persones, institucions, empreses i mitjans de comunicació que es distingeixen per treballar per a la integració de les persones amb discapacitat física.
 
L’acte està organitzat per la Fundació GIMM de Mataró que celebra el desè aniversari. Aquesta entitat treballa per a facilitar la màxima autonomia possible i la total integració de les persones amb discapacitat física.
 
A l’acte, hi assistiran els màxims representants de la Fundació GIMM, i també l’alcalde Mataró, Joan Antoni Baron, i la diputada de la Diputació de Barcelona, Teresa Padrós. Acompanyarà la Consellera, el director dels serveis territorials a Barcelona, Josep Gonzalez-Cambray. El periodista Espartac Peran farà la presentació de l’acte i hi hauran les actuacions de Pep Plaza i l’escola de ball Víctor Buenavida.

12:00|.Teatre Monumental (c. La Riera, 169)|Mataró (El Maresme)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà el lliurament dels premis GIMM, que reconeixen la tasca per a la integració de persones amb discapacitat física.