Lleida celebrarà el dia d'Europa amb la presència d'Anna Terrón, secretària per a la Unió Europea

query_builder   6 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Lleida celebrarà el dia d'Europa amb la presència d'Anna Terrón, secretària per a la Unió Europea

Anna Terrón participarà, el 7 de maig, en la celebració institucional organitzada per l'Ajuntament de Lleida i inaugurarà el punt d'informació Europe Direct i l'exposició "Europa en cartells"
Demà dia 7, la secretària per a la UE i delegada del Govern davant la UE, Anna Terrón, visitarà Lleida amb motiu del dia d’Europa. A l’inici de la jornada commemorativa s’anunciarà, a les 11.30h en roda de premsa,  el compromís de l’Ajuntament de Lleida, la Secretaria per la Unió Europea i la Diputació de Lleida per programar conjuntament activitats d’informació i sensibilització sobre la Unió Europea. L’acord, que abasta el període 2009-2012, s’emmarca dins de la iniciativa d’informació Europe Direct de la Comissió Europea, que pretén apropar la UE a la ciutadania.
 
A les 12h, l’acte institucional serà presidit per l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i inclourà la tradicional hissada de la bandera europea i la interpretació de l’himne europeu a la Plaça de la Paeria. A les 12.15h, Anna Terrón, acompanyada per Àngel Ros, inaugurarà l’exposició “Europa en cartells. Les campanyes electorals al Parlament Europeu (1987-2004)”, amb l’objectiu de promoure el coneixement sobre les properes eleccions europees, el 7 de juny. A continuació, es lliuraran els premis de la gimcana Destí Europa i, a les 12.45h, es visitarà el punt d’informació Europe Direct de Lleida.
 
A les 17h, l’Institut Municipal d’Educació acollirà el debat-col·loqui “Europa, present i futur: les properes eleccions al Parlament Europeu i la nova política transatlàntica (UE-EUA)”. El col·loqui comptarà amb la participació d’Anna Terrón i del periodista Lluís Foix, especialista en política internacional, que pronunciarà una conferència inaugural.

11:30|.Ajuntament de Lleida (pl. Paeria)|Lleida (El Segrià)

La secretària per a la Unió Europea (UE) i delegada del Govern davant la UE, Anna Terrón, visitarà Lleida amb motiu del dia d'Europa i, acompanyada de l'alcalde Àngel Ros, participarà en les activitats programades, que inclouen un acte institucional, la presentació de l'oficina informativa Europe Direct de Lleida i la inauguració de l'exposició "Europa en cartells. Les campanyes electorals al Parlament Europeu (1987-2004)".