La consellera de Treball, Mar Serna, visita la comarca de l'Alt Empordà

query_builder   7 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, visita la comarca de l'Alt Empordà

A les 11.00 hores, roda de premsa a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà (c/ Nou, 48. Figueres)
Demà, DIVENDRES 8 DE MAIG, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà la comarca de l’Alt Empordà. A les 11.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Pere Vila, i l’alcalde de Figueres, Santi Vila, oferirà una roda de premsa per presentar les actuacions que duu a terme el Departament de Treball, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, per promoure l’ocupació i la inserció laboral a la comarca de l’Alt Empordà. La roda de premsa es farà a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà (c/ Nou, 48. Figueres).  
 
Anteriorment, a les 09:30 hores, la consellera de Treball mantindrà una reunió de treball amb empresaris i representants de les organitzacions sindicals de la comarca a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.
 
En acabar la roda de premsa, a les 11.45 hores la consellera Serna arribarà al centre cívic de la Marca de l’Ham on visitarà diferents projectes en marxa del projecte “Treball als barris”.  
 
Posteriorment es traslladarà a Roses on a les 13.30 hores visitarà l’Ajuntament de la localitat (Pl. Catalunya, 12 – 13). A continuació visitarà la Platja de Canyelles Petites de Roses on nou persones estan treballant en  tasques de manteniment del passeig marítim en el marc d’un pla d’ocupació.

A les 16.00 hores, la consellera visitarà les instal·lacions de l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses (Av. De Rhode, 77, 1er pis – Edifici Oficina de Turisme). A continuació mantindrà una reunió de treball amb diferents representants dels sectors econòmics de la localitat.  
 

11:00|.Consell Comarcal de l'Alt Empordà (c/ Nou, 48. Figueres). |Figueres (L' Alt Empordà)

La consellera de Treball, Mar Serna, visita la comarca de l’Alt Empordà