Llena presideix la inauguració del cava gran reserva Marqués de Gelida d'agricultura biodinàmica

query_builder   9 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Llena presideix la inauguració del cava gran reserva Marqués de Gelida d'agricultura biodinàmica

El cava, elaborat per Vins el Cep, sortirà al mercat el proper mes de setembre
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, i del director general de l’INCAVI, Joan Aguado, presidirà demà la presentació del cava gran reserva d’agricultura biodinàmica elaborat per Vins el Cep. L’acte també comptarà amb la presència del president de Vins el Cep, Pere Parera, del director financer del Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (C.D.T.I) del Ministeri de Ciència i Innovació, Miguel Ángel Plaza, del secretari del Consell Regulador del Cava, Gabriel Giró, i del degà del Col.legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, Josep Maria Rofes.   
 
El cava biodinàmic que es presentarà és un Brut Nature amb 30 mesos de criança, un gran reserva Marqués de Gelida, que Vins el Cep va embotellar el febrer del 2007 amb vi de la collita 2006.
 
La diferència entre l’agricultura ecològica i la biodinàmica és que totes les feines que es duen a terme, tant a la vinya com al celler, només es poden fer en uns moments determinats, fixats pel calendari biodinàmic. D’altra banda, s’apliquen una sèrie de preparats biodinàmics que ajuden a trobar l’equilibri natural entre la terra i el cep.
 
En finalitzar la presentació el conseller Llena mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació del cava gran reserva Marqués de Gelida d’agricultura biodinàmica
DIA:
Dimecres, 10 de juny de 2009
HORA:
11:00 hores
LLOC:
Col.legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya
Passeig de Gràcia 55, 6è 5a
Barcelona
 
 
9 de juny de 2009

11:00|.Col.legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya (Passeig de Gràcia, 55)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, presidirà la presentació del cava gran reserva Marquès de Gelida d'agricultura biodinàmica.