El conseller Llena presideix la cloenda de la XI Assemblea General de Porcat

query_builder   9 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena presideix la cloenda de la XI Assemblea General de Porcat

Porcat representa prop d'un 55% de la producció a Catalunya
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, i del director dels Serveis Territorials del DAR a Barcelona, Jaume Balagué, presidirà demà la cloenda de la XI Assemblea General de l’Associació Catalana de Productors de Porcí (Porcat).
 
L’Associació Catalana de Productors de Porcí (Porcat) és una organització empresarial formada per a representar, promoure i defensar els interessos comuns de tots els seus membres i del sector porcí català. Actualment, Porcat és una organització en creixement formada per més de 60 empreses d’arreu de Catalunya dedicades a la producció de bestiar porcí, que representen prop d’un 55% de la producció a Catalunya. Porcat té com a missió principal promoure la competitivitat i sostenibilitat del sector productor de porc de Catalunya vetllant per la seva imatge davant de la societat.
 
En arribar, el conseller Llena mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Cloenda de la XI Assemblea General de Porcat
DIA:
Dimecres, 10 de juny de 2009
HORA:
13:30 hores
LLOC:
Hotel Campus de Bellaterra
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
 
 
9 de juny de 2009
 

13:30|.Hotel Campus Bellaterra|Cerdanyola del Vallès (El Vallès Occidental)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà la cloenda de la XI Assemblea general de Porcat.