Xavier Sabaté visita el parc eòlic Collet dels Feixos de Duesaigües per commemorar el Dia Mundial del Vent

query_builder   12 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Xavier Sabaté visita el parc eòlic Collet dels Feixos de Duesaigües per commemorar el Dia Mundial del Vent

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, participarà diumenge, 14 de juny, en la jornada de portes obertes del parc eòlic Collet dels Feixos, a Duesaigües (Baix Camp), en motiu del Dia Mundial del Vent.
El parc eòlic Collet dels Feixos és un dels parc eòlics catalans que s’han sumat a la iniciativa d’obrir les portes als ciutadans per ensenyar-los quin és el funcionament dels molins de vent per celebrar el Dia Mundial del Vent, que es celebra el 15 de juny. L’objectiu del Dia Mundial del Vent és transmetre a la població el poder de l’energia eòlica com una energia neta, infinita i renovable.
Enguany és el primer any que la diada esdevé mundial i tots els països del món s’uniran sota el lema “Wind power works” per transmetre el poder que té el vent en la lluita contra el canvi climàtic i la promoció de l’eòlica com a font d’energia infinita i renovable.
A més d’aquest parc eòlic, al Camp de Tarragona es podran visitar els parcs eòlics de Mas de la Porta, a Duesaigües, i el de Serra del Tallat, entre Vallbona de les Monges, Passanant i Belltall (Urgell/Conca de Barberà). Les persones interessades en conèixer de prop aquestes infraestructures per obtenir energia eòlica, han d’inscriure’s al web www.eoliccat.net
 
 
Per arribar al parc eòlic Collet dels Feixos,  cal agafar l’N-420, i surtir a Porrera-Duesaigües. Seguidament cal agafar l’N-420a (l’antiga nacional 420) a 100 metres trobarem l’entrada al parc.


13:00|.Parc Eòlic Collet dels Feixos (ctra. N-420a, Km 852)|Duesaigües (El Baix Camp)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, participarà en la jornada de portes obertes del parc eòlic Collet dels Feixos, amb motiu del Dia Mundial del Vent.