Anna Pruna assisteix a la presentació del web UFECTV

query_builder   15 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Anna Pruna assisteix a la presentació del web UFECTV

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, assistirà demà a la presentació del web UFECTV, una nova plataforma impulsada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) per difondre les competicions de les diverses federacions catalanes
L’acompanyaran el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, David Moner, així com representants de les federacions catalanes i altres autoritats vinculades al món de l’esport del país. 
 
El nou web, que compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, permetrà retransmetre en directe o diferit competicions i fer difusió dels esdeveniments i les modalitats esportives que desenvolupen les federacions catalanes. També inclou un apartat per informar de l’activitat de les seleccions nacionals catalanes que competeixen oficialment a nivell internacional.

19:00|.Auditori de la Pedrera (Passeig de Gràcia, 92) |Barcelona (El Barcelonès)

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, assistirà a la presentació del web UFECTV, una nova plataforma impulsada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) per difondre les competicions de les diverses federacions catalanes.