El president rep avui els directius de les companyies que formen part d'Star Alliance

query_builder   16 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president rep avui els directius de les companyies que formen part d'Star Alliance

Coincidint amb la inauguració de la nova T1 de l'Aeroport del Prat, on operarà la companyia, el president rebrà als representants d'Spanair i la resta de membres de d'Star Alliance
El president de la Generalitat, José Montilla, oferirà avui una recepció institucional als representants de les 24 companyies que formen part d’Star Alliance, el conglomerat aeri del qual forma part Spanair i que operarà des de la nova terminal T1 de l’Aeroport del Prat (Barcelona). Precisament, el primer vol que sortirà de la T1, demà a les 6 hores del matí, serà un avió d’Spanair que farà el trajecte Barcelona-Madrid.
 
Coincidint amb la inauguració d’aquesta nova terminal, avui dimarts, el president Montilla rebrà al Palau de la Generalitat als directius d’Star Alliance, un dels grups que jugaran un paper important en el futur de l’Aeroport de Barcelona, que aspira a ser un hub intercontinental de primer ordre.
 
Durant un acte institucional al saló Torres Garcia del Palau de la Generalitat, a les 16.30 hores d’avui, prendran la paraula el president d’Spanair, Ferran Soriano; el president del grup Star Alliance, Jaan Albrecht, i clourà el president Montilla amb un parlament. Un cop acabat l’acte, es servirà un petit refrigeri per als convidats.

16:30|.Palau de la Generalitat.|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, rebrà els representants de les companyies que formen part d’Star Alliance.