Presentació del pla Infocat als ajuntaments de les comarques de Barcelona

query_builder   16 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació del pla Infocat als ajuntaments de les comarques de Barcelona

L'atenció als mitjans de comunicació es farà a les 10.45 hores, a la seu dels Serveis Territorials d'Interior a Barcelona
·          En la reunió s’explicarà el funcionament del pla i les mesures de prevenció vinculades a un foc forestal
·          També hi participaran representants de Bombers, Agents Rurals i Mossos d’Esquadra
 
La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya, en col·laboració amb els serveis territorials del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació (DIRIP) a Barcelona, presentarà demà dimecres 17 de juny, a les 11.00 hores, el Pla Especial d’Emergències per Incendis Forestals a Catalunya (Infocat), a tots els ajuntaments i consells comarcals de les comarques d’aquesta zona.
 
La sessió es farà a la seu dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a Barcelona, al carrer dels Almogàvers número 107-119. L’acte el presidirà el director dels Serveis Territorials a Barcelona, Àngel Merino. L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 10.45 hores.
 
En la presentació prendran part tècnics dels organismes que participen en l’elaboració i l’execució del pla, com el cap de servei dels Serveis Territorials de Protecció Civil a Barcelona, Josep Maria Feliu; el cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud dels Bombers de la Generalitat, Pasqual Gámez, que explicarà el dispositiu del Cos de cara a la Campanya contra Incendis de l’estiu; el coordinador de les regions policials metropolitanes del cos de Mossos d’Esquadra, David Piqué; i el sotsinspector del Cos d’Agents Rurals a Barcelona, Jaume Torralba.

10:45|.Serveis Territorials d'Interior a Barcelona (c. dels Almogàvers, 107-119)|Barcelona (El Barcelonès)

El director dels Serveis Territorials d'Interior a Barcelona,  Àngel Merino, presidirà la presentació del pla Infocat als ajuntaments de les comarques de Barcelona.