Presentació del pla Infocat als ajuntaments de les comarques de Tarragona

query_builder   16 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació del pla Infocat als ajuntaments de les comarques de Tarragona

L'atenció als mitjans de comunicació es farà a les 11.45 hores, al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) a Tarragona
·          En la reunió s’explicarà el funcionament del pla i les mesures de prevenció vinculades a un foc forestal
·          També hi participaran representants de Bombers, Agents Rurals i Mossos d’Esquadra
 
La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya, en col·laboració amb els serveis territorials del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació (DIRIP) a Tarragona, presentarà demà dimecres 17 de juny, a les 09.30 hores, el Pla Especial d’Emergències per Incendis Forestals a Catalunya (Infocat), a tots els ajuntaments de les comarques d’aquesta zona.
 
La sessió es farà a la seu del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) a Tarragona, a l’autovia de Tarragona a Reus, la T-11, km 14. L’acte el presidirà la directora dels Serveis Territorials a Tarragona, Hortènsia Grau. L’atenció als mitjans de comunicació es farà un cop finalitzada la reunió, a les 11.45 hores, just abans de començar la roda de premsa de presentació de la campanya de “Revetlles amb precaució”.
 
A la presentació també assistiran el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, el director dels Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient i Habitatge, Josep Lluís Pau; el cap del servei territorial de la Direcció General de Protecció Civil, Manel Pardo; el cap de la Regió d’Emergències de Tarragona del Cos de Bombers de la Generalitat, Agustí Gatell;  el cap de l’Àrea Regional del Cos d’Agents Rurals, Cándido Rincón; i el cap de l’Àrea Regional del Cos de Mossos, Jaume Giné.

11:45|.Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (autovia Tarragona a Reus, T-11. Km 14)|Tarragona (El Tarragonès)

La directora dels Serveis Territorials a Tarragona, Hortènsia Grau, presidirà la presentació del pla Infocat als ajuntaments de les comarques de Tarragona.