Acció Social i Ciutadania inaugura el servei de Punt de Trobada a l'Hospitalet de Llobregat

query_builder   25 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania inaugura el servei de Punt de Trobada a l'Hospitalet de Llobregat

Es tracta d'un servei destinat a atendre i prevenir la problemàtica que sorgeix en casos de conflictivitat familiar
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del departament d’Acció Social, Carme Porta, inaugurarà demà el servei tècnic de Punt de Trobada a l’Hospitalet de Llobregat. Acompanyarà la Secretària, el director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Josep Gonzalez-Cambray. A l’acte, també hi assistiran l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín; i la Fiscal coodinadora de Família, María Isabel Morán.
 
Els “Punts de trobada” són serveis destinats a facilitar el compliment de les visites, en els casos de separació o divorci, entre pares, mares, fills i filles en situació de conflicte mitjançant la utilització d’un lloc neutral i atès per persones professionals de l’orientació familiar i l’atenció a la infància. També garanteixen el règim de visites dels infants tutelats per la Generalitat amb els seus progenitors quan les relacions han de ser controlades o supervisades.

10:00|.Carrer Digoine 6-8|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, inaugurarà el servei de Punt de trobada a l'Hospitalet per atendre la problemàtica amb infants en els casos de separació o divorci, amb conflictivitat familiar