El conseller d'Educació inaugurarà dues Llars d'Infants a Terres de l'Ebre

query_builder   25 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació inaugurarà dues Llars d'Infants a Terres de l'Ebre

· El conseller Maragall inaugurarà la Llar d'infants La Caputxeta Vermella del municipi de Benifallet i el nou edifici de la Llar d'Infants de l'Aldea.
 
El conseller d’Educació, Ernest Maragall, i l’alcalde de Benifallet, Jorge Monclús, inauguraran divendres 26 de juny a les 13.20h la Llar d’Infants La Caputxeta Vermella.
Posteriorment, a les 17.45h, el conseller, Ernest Maragall, acompanyat per l’alcalde de l’Aldea, Daniel Andreu, inauguraran el nou edifici de la Llar d’Infants.
Finalment, el conseller d’Educació, assistirà al lliurament del I Premi “Joves Periodistes de les Terres de l’Ebre” que tindrà lloc a les 19:30 a la Cambra de Comerç de Tortosa.

Un
cop finalitzada la inauguració de la Llar d’Infants La Caputxeta Vermella al municipi de Benifallet, el conseller atendrà als mitjans de comunicació.

13:20|.Llar d'Infants la Caputxeta Vermella (c. Hospital, s/n)|Benifallet (El Baix Ebre)

El conseller d’Educació, Ernest Maragall, i l’alcalde de Benifallet, Jorge Monclús, inauguraran la Llar d’Infants la Caputxeta Vermella. Posteriorment, a les 17.45h, el conseller, acompanyat per l’alcalde de l’Aldea, Daniel Andreu, inaugurarà el nou edifici de la Llar d’Infants. Finalment, Maragall assistirà al lliurament del I Premi “Joves Periodistes de les Terres de l’Ebre” que tindrà lloc a les 19:30 a la Cambra de Comerç de Tortosa. Un cop finalitzada la inauguració de la Llar d’Infants La Caputxeta Vermella al municipi de Benifallet, el conseller atendrà als mitjans de comunicació.