El secretari de Joventut i l'alcalde de la Sénia inauguren la nova seu de l'entitat Joventuts Unides

query_builder   26 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari de Joventut i l'alcalde de la Sénia inauguren la nova seu de l'entitat Joventuts Unides

L'acte comptarà amb l'assistència de l'abat de Montserrat, Josep M. Soler
El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí; l’alcalde de la Sénia, Víctor Pla, i el president de Joventuts Unides, Josep-Antoni Tíscar, inauguraran dissabte la nova seu de l’entitat Joventuts Unides. A l’acte, també hi assistirà l’abat de Monsterrat, Josep M. Soler, que posteriorment farà una benedicció del local.
 
Joventuts Unides és una associació fundada l’any 1966 perquè els infants del poble anessin a cantar a les misses de diumenge. Va ser l’inici d’una activitat musical que ha arribat fins avui, 40 anys més tard. Actualment, l’associació ha condicionat un centre formatiu de 400 m2 per donar cabuda a l’escola de música i als diversos projectes musicals que impulsa (coral infantil i polifònica, conjunta musical, grup dolçainer, etc).

19:30|.Nova seu de Joventuts Unides (c. Major, 5-7)|Sénia (El Montsià)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí; l’alcalde de la Sénia, Víctor Pla, i el president de Joventuts Unides, Josep-Antoni Tíscar, inauguraran la nova seu de l’entitat Joventuts Unides. A l’acte també hi assistirà l’abat de Monsterrat, Josep M. Soler, que posteriorment farà una benedicció del local.