La consellera de Treball, Mar Serna, presideix l'acte de lliurament de Targetes Professionals de la Construcció que organitza la Fundació Laboral de la Construcció

query_builder   2 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, presideix l'acte de lliurament de Targetes Professionals de la Construcció que organitza la Fundació Laboral de la Construcció

L'acte tindrà lloc a les 13:00 hores a la Casa Llotja de Mar (Pg. d'Isabel II, 1, Barcelona)
Demà DIMECRES 3 DE JUNY, a les 13:00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, presidirà l’acte de lliurament de Targetes Professionals de la Construcció per part de la Fundació Laboral de la Construcció.
 
A l’acte participaran el president de la Fundació i de la Confederació Nacional de la Construcció, Juan. F. Lazcano, , així com els secretaris de la Federació de Construcció (Fecoma) de CCOO, Fernando Serrano, i de la UGT (MCA), Manuel Fernández “Lito”.
 
El lliurament de les targetes professionals de la construcció també comptarà amb l’assistència del president i vicepresident de la Fundació Laboral de la Construcció de Catalunya, Joan Santaeulària i Francisco Muñoz, que és secretari general de Fecoma-CCOO a Catalunya, així com del secretari general de MCA-UGT a Catalunya, Narciso Riera.
 
La Targeta Professional de la Construcció (TPC) és una nova acreditació que permet als professionals del sector acreditar la seva experiència, qualificació professional, així com haver rebut formació en matèria de prevenció de riscos laborals. Tot i que actualment encara és voluntària, a partir de l’1 de gener de 2012 tots els treballadors de la construcció hauran de comptar amb aquesta Targeta.
 
 
Dimarts, 2 de juny de 2009

13:00|.Casa Llotja de Mar (Passeig Isabel II, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, presidirà l’acte de lliurament de targetes professionals de la construcció per part de la Fundació Laboral de la Construcció.