Presentació del Torneig Català de Criquet de Barcelona

query_builder   29 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació del Torneig Català de Criquet de Barcelona

12 equips s'enfrontaran durant el mes de juliol a Montjuïc i al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat
El Museu Melcior Colet acollirà demà dimarts la presentació del Torneig Català de Criquet de Barcelona amb les intervencions del representant de la Secretaria General de l’Esport a Barcelona, Toti Mumbrú; el president del Catalunya Cricket Club i organitzador del torneig, Robert Masih; i el secretari per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós.
 
Els equips participants seran els clubs Catalunya CC, Barcelona CC, Barcelona Internacional CC, Pak Punjab CC, Cornellà CC, Falco Green CC, Falco White CC, Bengali CC, Ali CC, Olot CC, Santa Coloma CC i Badalona CC. La primera fase es desenvoluparà el 4 i 5 de juliol al camp de beisbol de Montjuïc, i la segona fase (semifinals i finals) el 25 i 26 de juliol al Centre d’Alt Rendiment esportiu de Sant Cugat del Vallès.
 
El criquet és un esport que ara comença a desenvolupar-se a Catalunya. Es basa en el bateig d’una pilota, on s’enfronten dos equips d’onze jugadors cadascun. El seu origen es troba a Anglaterra i és molt popular a diverses excolònies britàniques com el continent indi on ha esdevingut un autèntic esport de masses.

13:00|.Museu Melcior Colet (c. Buenos Aires, 56)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, el representant territorial de la Secretaria General de l'Esport, Toti Mumbrú, i el president del Catalunya Cricket Club, Robert Masih, presentaran el Torneig Català de Criquet de Barcelona.