La Generalitat presenta

query_builder   8 novembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat presenta

La DG de Memòria Democràtica i el Departament d'Educació presenten aquest manual que pretén donar a conèixer als alumnes de secundària el dia a dia de la població durant la Guerra Civil
La Direcció General de la Memòria Democràtica (Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació) i el Departament d'Educació presentaran divendres "Guerra Civil a Catalunya. Veus dels sense nom", un llibre-CD que vol ensenyar als alumnes de secundària com era la vida quotidiana durant la guerra civil. La unitat didàctica, dirigida als alumnes de 4t d'ESO i 2n de Batxillerat, no se centra en els polítics ni els generals sinó en com van patir els efectes de la guerra els ciutadans anònims. Participaran en la presentació la directora general de la Memòria Democràtica de la Generalitat, M.Jesús Bono, el director general d'Innovació del Departament d'Educació, Joan Badia, i una de les autores del llibre, Anna Bastida. Tot seguit, els mitjans podran assistir i enregistrar una classe amb alumnes de Batxillerat on es treballarà una de les unitats del llibre. Per a més informació, podeu contactar amb el gabinet de premsa del DIREP o del Departament d'Educació (DIREP: 93 552 61 09/ 08 / Educació: 93 551 69 69)

11:00|.IES Bernat El Ferrer (c. Nostra Senyora de Lourdes, 34)|Molins de Rei (Baix Llobregat)

La directora general de la Memòria Democràtica, Maria José Bono, i el director general d'Innovació del Departament d'Educació, Joan Badia, presentaran el llibre "Guerra Civil a Catalunya. Veus dels sense nom".