Presentació de la candidatura de Tarragona per acollir la Conferència Europea de Jove Cambra Internacional

query_builder   4 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de la candidatura de Tarragona per acollir la Conferència Europea de Jove Cambra Internacional

El secretari de Joventut i l'alcalde de Tarragona donen ple suport a la candidatura
El president de Jove Cambra Internacional (JCI) – Catalunya, Marc Gimferrer; l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, presentaran demà la candidatura oficial de JCI – Catalunya i la ciutat de Tarragona per acollir la Conferència Europea de Jove Cambra Internacional el juny del 2011. En l’acte també hi serà present el responsable de la candidatura de JCI, Gerard Monguió.
 
L’elecció tindrà lloc en l’Assemblea General de la Conferència Europea de JCI que es farà el proper 12 de juny a Budapest. La Conferència, que aplegarà 2.500 joves emprenedors europeus, és la reunió anual de totes les entitats nacionals de JCI del continent en una ciutat europea. La Federació Catalana de Joves Cambres de Catalunya és l’organització que impulsa la candidatura tarragonina, amb el suport de l’Ajuntament i la Secretaria de Joventut.

12:00|.Ajuntament de Tarragona (pl. de la Font, 1)|Tarragona (El Tarragonès)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, presentarà en roda de premsa la candidatura de Tarragona per acollir  la Conferència Europea de la Jove Cambra Internacional el 2011.