L'alcalde de Reus i el secretari de Joventut col·loquen la primera pedra del Casal de Joves a la Palma

query_builder   8 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

L'alcalde de Reus i el secretari de Joventut col·loquen la primera pedra del Casal de Joves a la Palma

El futur equipament beneficiarà els 25.000 joves de la ciutat i acollirà la futura Oficina Jove del Baix Camp
El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí i l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, faran demà l’acte de col·locació de la primera pedra del Casal de Joves a la Palma de Reus.
 
El nou equipament juvenil disposarà de 3 plantes i un soterrani. La primera planta es destinarà a servei d’informació i assessorament dels joves. La segona serà per a ús puntual d’entitats i col·lectius juvenils de la ciutat i per a la realització de sessions dels òrgans de participació juvenil. La tercera, acollirà les dependències de la Regidoria de Joventut. El soterrani serà ocupat per bucs d’assaig insonoritzats per a ús dels grups musicals juvenils de la ciutat. Es preveu que l’obra estigui finalitzada a finals d’any i que, properament, aculli les dependències de l’Oficina Jove del Baix Camp.
 
El projecte, inclòs en el Pla Local de Joventut 2008 – 2011, beneficiarà els 25.000 joves de Reus que disposaran d’un espai per desenvolupar els seus projectes i inquietuds i d’una estructura de joventut de referència a la ciutat. La Secretaria de Joventut hi ha invertit més de 100.000 euros.

18:00|.La Palma (c. Ample, 75)|Reus (El Baix Camp)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, col·locarà la primera pedra del futur Casal de Joves de Reus.