Jornada de portes obertes al nou edifici judicial del Vendrell

query_builder   10 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Jornada de portes obertes al nou edifici judicial del Vendrell

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visitarà les noves dependències, que han permès agrupar en un sol equipament els diversos òrgans i serveis judicials
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, M. Eugènia Alegret, acompanyades de l’alcalde del Vendrell, Benet Jané, visitaran demà dissabte, 11 de juliol, el nou edifici judicial del Vendrell.
 
La consellera arribarà a les 12 del migdia, aproximadament, amb la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i l’alcalde de la població, i junt amb la resta de convidats recorrerà les instal·lacions. A continuació es faran els parlaments i s’atendrà els mitjans de comunicació.
 
Hi assistiran també la jutgessa degana dels jutjats del Vendrell, Cristina López; el president de l’Audiència de Tarragona, Antonio Carril; el fiscal en cap de l’Audiència de Tarragona, Xavier Jou; el degà del Col·legi d’Advocats de Tarragona, Antonio Salas; el degà del Col·legi de Procuradors de Tarragona, Josep Farré; el vocal del Consell General del Poder Judicial, Ramon Camp; el secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia, Joan Xirau, i el director de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya, Jordi Medallo, entre altres autoritats de l’àmbit jurídic i local.
 
Aquest mateix dia l’edifici estarà obert al públic des de les 10 fins a les 14 hores perquè els ciutadans el puguin visitar.

12:00|.Edifici judicial (c. Francesc Riera, 13)|Vendrell (El Baix Penedès)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, M. Eugènia Alegret, acompanyades de l’alcalde del Vendrell, Benet Jané, visitaran el nou edifici judicial de la localitat.