Jornada de portes obertes al nou edifici judicial d'Olot

query_builder   30 novembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

Jornada de portes obertes al nou edifici judicial d'Olot

El nou edifici judicial és un dels set equipaments del Pla d'inversions en edificis judicials 2004-2010 que s'han posat en marxa a partir d'aquest estiu
La consellera de Justícia, Montserrat Tura acompanyada de l'alcalde d'Olot, Lluís Sacrets, visitaran demà el nou edifici judicial. L'edifici estarà obert al públic el mateix dia, des de les 10 fins a les 14 hores, en una jornada de portes obertes, perquè els ciutadans que vulguin el puguin visitar. Hi assistiran també el president de l'Audiència Provincial de Girona, Fernando Lacaba; el fiscal en cap, Josep M. Casadevall; la secretaria de Relacions amb l'Administració de Justícia, Àngels Vivas; el secretari coordinador de Girona, Jaume Herraiz, la jutgessa degana dels jutjats d'Olot, Bàrbara Maria Córdoba; el director general de Modernització de l'Administració de Justícia, Daniel Bartomeus, el director general de Gestió d'Infraestructures; Salvador Illa; el director de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya, Jordi Medallo, i la directora dels Serveis Territorials de Justícia a Girona, Carme Sitjes, entre altres representants del món jurídic i judicial. A partir de les 13 hores aproximadament la consellera i la resta de convidats faran un recorregut per les instal¿lacions i a continuació es faran els parlaments i s'atendrà els mitjans de comunicació.

13:00|.Nou edifici judicial (pl. Can Joanetes, 6)|Olot (La Garrotxa)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, acompanyada de l'alcalde d'Olot, Lluís Sacrest, visitarà el nou edifici judicial. L'edifici estarà obert al públic el mateix dia, des de les 10 fins a les 14 hores, en una jornada de portes obertes, perquè els ciutadans que vulguin el puguin visitar. A partir de les 13 hores, aproximadament, la consellera i la resta de convidats faran un recorregut per les instal·lacions i a continuació es faran els parlaments i s'atendrà els mitjans de comunicació.