El vicepresident del Govern tanca la jornada "Infraestructures de transport a l'Euroregió Pirineus Mediterrània"

query_builder   2 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern tanca la jornada "Infraestructures de transport a l'Euroregió Pirineus Mediterrània"

Es presentaran dos estudis sobre l'accessibilitat i la mobilitat aèries a l'Euroregió i sobre les potencialitats i febleses del sistema ferroviari
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà divendres, 3 de juliol, la cloenda de la jornada “Infraestructures de transport a l’Euroregió Pirineus Mediterrània”, organitzada per la Generalitat i la Cambra de Comerç de Barcelona. Es tracta d’una jornada de reflexió i debat sobre el paper de les infraestructures de transport en la dinamització econòmica euroregional. En ple procés de revisió per part de la Comissió Europea de la política transeuropea de transport, la iniciativa pretén fomentar el diàleg entre els actors institucionals, econòmics i socials de l’Euroregió per afavorir la cooperació interegional i transfronterera en aquelles iniciatives que es considerin estratègiques i prioritàries per al futur d’aquest àmbit territorial.
 
Durant la jornada, que se celebra demà a la Llotja de Mar a partir de les 9.15 hores, es presentarà un estudi sobre l’accessibilitat i la mobilitat aèries a l’Euroregió i un altre sobre les potencialitats i febleses del sistema ferroviari. Posterioment hi haurà una taula rodona amb responsables de Catalunya, les Illes Balears, Aragó, Llenguadoc-Rosselló i Migdia-Prineus.

A les 13.00 hores el vicepresident del Govern presidirà la cloenda. A banda del vicepresident, també intervindrà el president de la Comissió d'Infraestructures de la Cambra de Comerç de Barcelona, Antoni Ubach.

13:00|.Llotja de Mar (Passeig d'Isabel II, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

Cloenda de la jornada "Infraestructures de transport a l'Euroregió Pirineus Mediterrània"