El president Montilla presidirà, dilluns vinent, la presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2008

query_builder   3 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president Montilla presidirà, dilluns vinent, la presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2008

L'estudi fa una síntesi de la informació econòmica anual i una anàlisi profunda dels problemes de fons de l'economia catalana
El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del president del Consell de Cambres de Catalunya, Miquel Valls, presidirà el proper dilluns, dia 6 de juliol, la presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2008, que tindrà lloc a la Casa Llotja de Mar, a dos quarts d’una del migdia.
 
A més del parlament del president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, Miquel Valls, hi intervindran el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadaler; el director de la Memòria, Antoni Garrido; el president del Consell Assessor de la Memòria, Martí Parellada, i el president Montilla, que clourà l’acte amb la seva intervenció.
 
La Memòria Econòmica de Catalunya 2008 és una síntesi de la informació econòmica anual i una anàlisi profunda dels problemes de fons de l’economia catalana. Enguany, la publicació inclou també una monografia aprofundida sobre La internacionalització de l’empresa catalana.

12:30|.Casa Llotja de Mar (Passeig d'Isabel II, 1). |Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del president del Consell de Cambres de Catalunya, Miquel Valls, presidirà la presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2008.