El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural contribueix plenament a la difusió i promoció de la cultura del vi, i al coneixement dels vins de qualitat elaborats a Catalunya.
En aquest sentit, i dins les accions encaminades a assolir aquest objectiu, el director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Oriol Guevara, presidirà el proper dilluns, 17 de gener, a Barcelona, la presentació de la visita a Catalunya de Jay Miller, representant de la prestigiosa revista americana The Wine Advocate, propietat de Robert Parker.
En aquest sentit, i dins les accions encaminades a assolir aquest objectiu, el director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Oriol Guevara, presidirà el proper dilluns, 17 de gener, a Barcelona, la presentació de la visita a Catalunya de Jay Miller, representant de la prestigiosa revista americana The Wine Advocate, propietat de Robert Parker.
L’objectiu de l’estada de Miller a Catalunya és conèixer in situ els vins catalans i poder així, tenir una visió més acurada del seu model de producció. Iniciatives com aquestes formen part de la política del Departament de promoure i potenciar els nostres vins als mercats internacionals.
Jay Miller és el responsable de puntuar els vins espanyols a la revista The Wine Advocate. A part dels vins espanyols, Miller també puntua els vins de Xile, Argentina, Washington, Oregon i Porto. Enguany, Miller celebra el seu 25è aniversari com a col·laborador més directe de Robert Parker.
Aquesta visita està organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de l’INCAVI, i per The Wine Academy of Spain, amb la coordinació del seu fundador Pancho Campo, primer Master of Wine de l’Estat.
16:30.
Dep d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Nat. (Gran Via de les Corts Catalanes, 612), Barcelona (Barcelonès)El director general de l'INCAVI, Oriol Guevara, presidirà la presentació de la visita a Catalunya de Jay Miller, representant de la revista americana The Wine Advocate.