El guardó es lliurarà en el marc de la tretzena edició de Fira Natura, certamen que tindrà lloc del 8 al 10 d’abril
El secretari general de l’entitat ecologista Ipcena, Joan Vàzquez, juntament amb la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a Lleida, Cristina Bosch, presentaran demà dimecres, 6 d’abril, en roda de premsa, el veredicte de la desena edició del Premi al millor oli d’oliva verge ecològic. En el decurs d’aquest acte, que tindrà lloc a partir de les 12:30 hores, a la seu principal del Departament a Lleida, es presentarà les diferents marques d’oli participants en el concurs, així com els seleccionats en 1er, 2on i 3er lloc, segons el Panell de Tast Oficials de Catalunya del Departament, amb seu a Reus. La presentació també comptarà amb la presència de la coordinadora de Fira Natura, Montse Ribalta.
L’oli és un dels productes més tradicionals de les comarques de Lleida, lligat a la cuina mediterrània, que té moltes possibilitats de convertir-se en una oportunitat econòmica i ambiental a les nostres terres. El concurs d’oli d’oliva verge extra ecològic de Fira Natura és dels més importants de Catalunya, i un mitjà molt adequat per a la promoció d’aquest producte. Així, el guardó es lliurarà en el marc de l’esmentat certamen firal, que se celebrarà a Lleida, del 8 al 10 d’abril.
12:30.
Serveis Territorials d'Agricultura a Lleida (c. Camp de Mart, 35), Lleida (Segrià)La directora dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a Lleida, Cristina Bosch, presentarà el veredicte del X Premi al millor oli d’oliva verge extra ecològic, acompanyada del secretari general d'Ipcena, Joan Vázquez.