El secretari general de l'Esport asistirà demà a l'estrena del circuit de running DiR-Collserola al Passeig de les Aigües de Barcelona

query_builder   8 abril 2011 13:29

event_note Nota de premsa

El secretari general de l'Esport asistirà demà a l'estrena del circuit de running DiR-Collserola al Passeig de les Aigües de Barcelona

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, assistirà demà a l’estrena del circuit de running DiR-Collserola al Passeig de les Aigües de Barcelona. L’obertura del circuit s’emmarca en les activitats de la Festa del Parc Natural de la Serra de Collserola, que se celebra aquest cap de setmana.
L’acte comptarà també amb l’assistència del director general del Grup DiR, Ramon Canela, i el vicepresident del Parc de Collserola, Josep Perpinyà, entre d’altres representants del Parc i de l’esport català.
 
Aquest circuit de running senyalitzat té un total de 9 km d’anada i 9 de tornada i cobreix la distància entre el Mirador dels Xipres (prop de Sant Pere Màrtir) i la Plaça dels Maduixers. La senyalització va en ambdós sentits del passeig i disposa de dues zones per a la pràctica de l’exercici físic, amb barres paral·leles col·locades a diferents altures perquè la gent pugui fer exercicis de bíceps, pectorals, etc.
 
El triatleta Xavi Llobet dirigirà el primer entrenament pel nou Circuit amb el runners de DiR i els ciutadans que s’acostin, i també hi participarà el campió d’Espanya Trialsin, Joan Figuera, així com l’exregatista olímpica Natalia Via-Dufresne.