El conseller Cleries visita la festa dels 25 anys del Carnet Jove a PortAventura

Es preveu l'assistència de fins a 30.000 joves durant el cap de setmana

query_builder   6 maig 2011 10:37

event_note Nota de premsa

El conseller Cleries visita la festa dels 25 anys del Carnet Jove a PortAventura

Es preveu l'assistència de fins a 30.000 joves durant el cap de setmana

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries; el director general de Joventut, Toni Reig, i la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Montserrat Suari, visitaran demà al matí la festa dels 25 anys del Carnet Jove, que se celebrarà aquest cap de setmana a PortAventura (Salou). També hi assistirà la directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Anna Maria Solé, així com els alcaldes de Vila-seca i Salou i el director territorial de “la Caixa” a Catalunya.
 
La comitiva visitarà les activitats que el Carnet Jove ha organitzat amb motiu de l’aniversari: escenari Connecta’t (actuació d’un dels grups musicals integrats per titulars del Carnet Jove), espai ràdio (tallers i connexions en directe a l’espai de Flaixbac), espai tecnològic (competicions en diferents jocs informàtics), espai nous grups, espai bàsquet (competicions de 3x3), espai Connecta’t (visita a les exposicions finalistes de les Beques Carnet Jove de disseny, fotografia i còmic), espai hip-hop, espai motor (simulacions de Fórmula 1 i exhibició del cotxe de F1) i punt d’informació del Carnet Jove.
 
A banda d’aquestes activitats i espectacles, durant el cap de setmana el parc tindrà en funcionament la seva oferta de lleure permanent. Es preveu que la festa, organitzada per l’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família i “la Caixa”, tingui una assistència de fins a 30.000 joves.
 
Nota: la convocatòria es dirigeix a mitjans gràfics, que podran fer el seguiment de la visita.

10:45|.Accés principal de PortAventura|Salou (Tarragonès)

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, visitarà la festa dels 25 anys del Carnet Jove a PortAventura.