El president Mas presidirà demà l'acte de graduació i lliurament de diplomes de la 24a promoció de Mossos d'Esquadra i policies locals

query_builder   21 juny 2011 11:48

event_note Nota de premsa

El president Mas presidirà demà l'acte de graduació i lliurament de diplomes de la 24a promoció de Mossos d'Esquadra i policies locals

 
  • Els mitjans que vulguin cobrir l’acte s’hauran d’acreditar avui, abans de les 21 hores
 
 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d’Interior, Felip Puig, presidirà demà dimecres, 22 de juny, l’acte de cloenda i lliurament de diplomes de la 24a promoció del curs de formació bàsica per a policies, que tindrà lloc a les 9.30 hores a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), a Mollet del Vallès.
 
L’acte començarà amb la interpretació de l’himne nacional de Catalunya i la hissada de la senyera. A continuació, la directora de l’ISPC, Núria Aymerich, pronunciarà unes paraules i, tot seguit, es lliuraran els diplomes als 1207 nous agents, dels quals, 746 són mossos i 461 policies locals.  En el decurs de l’acte també prendran la paraula els número 1 d’aquesta promoció de mossos d’esquadra i de policies locals  i,  en acabat, el president de la Generalitat clourà l’acte amb els seu parlament.  Com ja és habitual, un cop els nous agents hagin trencat files, es farà el tradicional llançament a l’aire de les gorres dels alumnes de la 24a promoció del curs de formació bàsica.
 
A l’acte també hi assistiran el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel; l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el secretari general de la Presidència, Francesc Homs. Per part del departament d’Interior també hi seran presents el secretari general del departament, Xavier Gibert, i el director general de la Policia, Manel Prat, entre d’altres autoritats.
 
 
Acreditacions i accés:
 
Els mitjans que vulguin cobrir aquest s’hauran d’acreditar durant la jornada d’avui i abans de les 21 hores, enviant un correu electrònic a comunicacio.ispc@gencat.cat  indicant nom i cognoms, DNI, mitjà i matrícula del vehicle, si és el cas.
 
Donades les característiques d’aquest acte, es prega que els mitjans arribin  un hora abans del seu inici. Els mitjans gràfics podran seguir els discursos i prendre imatges de detall des d’un espai habilitat a tal efecte.

1  

Fitxers adjunts

Punt de trobada

Punt de trobada
JPG | 2347

09:30|.Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ctra-C 17, Barcelona-Ripoll, km 13,5)|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d’Interior, Felip Puig, presidirà l’acte de cloenda i lliurament de diplomes de la 24a promoció del curs de formació bàsica per a policies. Obrirà l'acte la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Núria Aymerich. Tot seguit, es lliuraran els diplomes als 1207 nous agents, dels quals, 746 són mossos i 461 policies locals.  En el decurs de l’acte també prendran la paraula els número 1 d’aquesta promoció de mossos d'esquadra i de policia local. Clourà l'acte el president de la Generalitat. També hi assistiran el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel; l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs. Per part del departament d’Interior també hi seran presents el secretari general del Departament, Xavier Gibert, i el director general de la Policia, Manel Prat, i els delegats del Govern a Barcelona, Salvador Jorba; a Tarragona, Joaquim Nin; a Lleida, Ramon Farré, i a la Catalunya Central, Jordi Moltó, entre d’altres autoritats.  Acreditacions i accés: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte s’hauran d’acreditar durant la jornada d’avui i abans de les 21 hores, enviant un correu electrònic a comunicacio.ispc@gencat.cat  indicant nom i cognoms, DNI, mitjà i matrícula del vehicle, si és el cas.  Donades les característiques d’aquest acte, es prega que els mitjans arribin  un hora abans del seu inici. Els mitjans gràfics podran seguir els discursos i prendre imatges de detall des d’un espai habilitat a tal efecte.