El president de la Generalitat inaugura dilluns a Mataró la nova seu del Centre Tecnològic CETEMMSA

query_builder   1 juliol 2011 18:51

event_note Nota de premsa

El president de la Generalitat inaugura dilluns a Mataró la nova seu del Centre Tecnològic CETEMMSA

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà dilluns vinent, 4 de juliol, a les 19 hores, la nova seu del centre tecnològic CETEMMSA, a Mataró (Maresme). A l’acte assistiran el president de CETEMMSA, Pere Merino; la directora general de CETEMMSA, Anna Escoda; l’alcalde de Mataró, Joan Mora; el delegat del Govern central a Catalunya, Joan Rangel, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, entre d’altres.
 
Després de descobrir una placa commemorativa, el president Mas visitarà les instal·lacions de l’empresa, situada al Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus de la capital del Maresme. L’edifici té una superfície total de 2.800 metres quadrats repartits en quatre plantes, on hi ha diferents laboratoris. Hi treballen 85 professionals. Després de la visita a les instal·lacions, hi haurà parlaments de la directora general i del president de CETEMMSA; de l’alcalde de Mataró; del delegat del Govern central a Catalunya i del president de la Generalitat, que clourà l’acte.
 
El centre tecnològic CETEMMSA és l’únic a l’Estat especialitzat en el procés de tractament de superfícies flexibles, en el camp dels anomenats Printed Electronics, per obtenir dispositius intel·ligents (Smart Devices). Aquests dispositius intel·ligents tenen capacitat per aportar noves utilitats en diferents sectors econòmics, com la salut, l’automoció, la construcció i la seguretat, entre d’altres.
 
Fundada fa 20 anys, CETEMMSA va tancar l’exercici 2010 amb una facturació de 7.402.731 euros, el que suposa un creixement del 16,77 % respecte a l’any anterior. Els beneficis, reinvertits en la seva totalitat per tractar-se d’una entitat sense ànim de lucre, han estat de 740.775 euros i els projectes d’R+D+I desenvolupats, 147.
 
 
Nota: Els mitjans interessats en cobrir l’acte cal que s’acreditin prèviament enviant un correu electrònic amb nom, cognoms, DNI i mitjà dels professionals que hi assistiran, a Comunicació de CETEMMSA (emarquez@cetemmsa.com)