Presentació del llibre "Cuina i terra de la Vall de Boí" al Centre Cultural Blanquerna de Madrid

query_builder   1 setembre 2011 13:40

event_note Nota de premsa

Presentació del llibre "Cuina i terra de la Vall de Boí" al Centre Cultural Blanquerna de Madrid

 
El proper dimarts 6 de setembre, a les 19:30 hores, tindrà lloc al Centre Cultural Blanquerna (c/Alcalá, 44 / www.ccblanquerna.cat), seu cultural de la delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid, la presentació del llibre Cuina i terra de la Vall de Boí (editorial Meteora), així com la seva versió en castellà, Cocina y paisaje de Vall de Boí.
 
Els coeditors d’aquesta obra, Jordi Fernando i M. Dolors Sàrries (editorial Meteora), presentaran les dues versions d’aquest llibre (en català i en castellà) que ofereix un ampli recull de receptes de cuina pròpies de la vall, amb un text divulgatiu sobre la història, la cultura i els atractius d’aquest paratge pirinenc. A la Vall de Boí les estacions de l’any són marcadament diferents; per tant, el text i les receptes s’han ordenat per temporades, associant el paisatge canviant de la vall amb les menges pròpies de cada època.

1  

Fitxers adjunts

convocatòria mitjans

convocatòria mitjans
PDF | 52