Reunió de la Comissió Bilateral del Pla d'Habitatge a Catalunya entre el conseller Baltasar i la ministra Chacón

query_builder   5 novembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

Reunió de la Comissió Bilateral del Pla d'Habitatge a Catalunya entre el conseller Baltasar i la ministra Chacón

Després de la reunió està prevista la signatura de diferents convenis d'àrees de rehabilitació, de remodelació de barris i d'habitatges universitaris
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, i la ministra d'Habitatge, Carme Chacón, es reuniran demà dimarts, 6 de novembre, en el marc de la Comissió Bilateral del Pla d'Habitatge a Catalunya. El conseller i la ministra també tractaran altres temes relacionats amb les polítiques d'habitatge que es duen a terme tant des de la Generalitat com des del Ministeri. Després de la reunió està prevista la signatura de diferents convenis d'àrees de rehabilitació, de remodelació de barris i d'habitatges universitaris. Un cop acabada la signatura es farà l'atenció als mitjans de comunicació.

12:30|.Seu de la Delegació del Govern (Marquès de l'Argentera, 2)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i la ministra d'Habitatge, Carme Chacón, es reuniran en el marc de la Comissió Bilateral del Pla d'Habitatge a Catalunya. Durant el transcurs de la reunió, el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, signarà amb la ministra i el conseller Baltasar diversos convenis en matèria de finançament d'habitatges universitaris.