Demà dimarts el lliurarà al Govern i, a la tarda, el presentarà en roda de premsa

El conseller Mas-Colell rep l'Informe economicofinancer sobre l'estat de les finances de la Generalitat

query_builder   19 setembre 2011 18:26

event_note Nota de premsa

Demà dimarts el lliurarà al Govern i, a la tarda, el presentarà en roda de premsa

El conseller Mas-Colell rep l'Informe economicofinancer sobre l'estat de les finances de la Generalitat

Demà dimarts, a les quatre de la tarda, el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, oferirà una roda de premsa a la seu del Departament per explicar els resultats de l’Informe economicofinancer que va encarregar el Govern, per analitzar l’estat de les finances de la Generalitat a 31 de desembre del 2010. El conseller, que ha rebut l’informe aquesta tarda, el lliurarà demà a la reunió del Consell Executiu.
 
El passat 23 de juny, el govern va adjudicar a la consultora Deloitte el contracte per analitzar la situació economicofinancera de l’Administració de la Generalitat i el seu sector públic a 31 de desembre del 2010. Els treballs s’han desenvolupat entre el 27 de juny i el passat 1 de setembre.
 
L’informe fa una fotografia de la situació economicofinancera al final de 2010 amb la documentació facilitada pels departaments de la Generalitat i les seves entitats, a més de la Intervenció General. L’objecte del treball es refereix a l’Administració General de la Generalitat i a totes aquelles entitats dependents amb un pressupost inicial superior a 200M€ (23), a més d’ADIGSA.
 
El govern utilitzarà l’informe com una eina més d’anàlisi, diagnòstic i un complement per a la política d’austeritat i reequilibri de les finances públiques que està portant a terme.

1  

Fitxers adjunts

Invitació

Invitació
PDF | 130

16:00|.Departament d'Economia i Coneixement (rbla. Catalunya, 19-21)|Barcelona (Barcelonès)

El conselller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, rebrà l'Informe econòmico-financer sobre l'estat de les finances de la Generalitat.